söndag, december 27, 2009

Vit jul är bäst

Så när julen är över är huset nu tomt på barn. Dom är hos "momo" och "moffa". Känns öde och det är det som är så konstigt. Att när vi längtar efter lugn och ro, blir det som en klump i magen när det väl är det.

Slutsatsen av hela julen blev följande
* Lillebror hade nöjt sig med tre värmeljusstakar med tillhörande värmeljus i julklapp. Det var ändå det han spenderade mest lektid med. Farmors glasvärmeljusstakar och hos mormor var det glastomten med värmeljushållare.
* Att Lillebrors leksaker var väldigt intressant för storasyster var ju då en liten tröst. Att köra flexitrack och stå vid verktygslådan var hur kul som helst.
* En vit jul är ändå bäst. Vi åkte pulka så det ven om öronen hela julaftonsförmiddag. Inga julklappar i världen slår det!
* Kanske att lillebror fått lite för mycket julmust, när han sveper hela mjölkglaset så fort att hälften rinner in i näsan, bara för att sen kunna få "ulmust".
* Mitt bästa julklappsköp var ett minibiljardbord till oss själva. Superkul.
* Storasyster har verkligen en passion för pepparkakor. Efter två clementinklyftor: "Mamma, nu är jag mätt på frukt, men jag är inte mätt på pepparkakor"
* Till sist är det inget som är så underbart som att ha barn när det är jul. Dom uppskattar liksom varenda sekund av julen. Och det har vi i år också gjort.

Inga kommentarer: