onsdag, september 13, 2006

Toalettborsten

Dagens "Nez-fråga" att ta med till dina konversationer idag.

Så var det toalettborstens tur.
Hemma står den antagligen snyggt och prydligt vid din toalettstol. Men används den av alla som gör "number two" på er toalett ? Eller anser du att den endast skall användas vid städning och inte efter besök?
Hur är det på offentliga toaletter ?
Använder du den på jobbet när du tömt magen? Eller är den för äcklig att ta i för dina prydliga kontorshänder? Jag menar, man vet ju inte vem som tagit i den senast med sina orena händer?
Kanske tillhör du toalettborstpolisen på din arbetsplats ? Han som i smyg skriver upp vem som går på vilken toalett, hur länge toalettbesöken varar och om toalettborsten använts efteråt. Han som sedan sätter upp lappar där det står "Vem tror du vill se din skit i toalettstolen? Använd toalettborste!"

Till sist. Tänk dig att du är på en trevlig middag hos familjen Carlsson. Carlssons har en ett-åring son som stoppar in allt i munnen, inklusive toalettborstar. Så Carlssons har ställt undan sin toalettborste på något smart ställe så att inte en ettåring skall hitta den. Det är bara det att det är ett så smart gömställe att du inte heller hittar den efter du har lämnat efter dig lite skit på toalettens insida. Vad gör du ? Går du och frågar efter toalettborsten där de andra sitter vid matbordet och äter efterrätten som ikväll råkar vara chokladpudding ? Eller spolar du 14 gånger och hoppas att skiten sköljs bort ? Eller försöker du torka bort det med toalettpapper ? Eller ser du det som naturligt att man inte kan skita rakt och det rör dig inte i ryggen att fru Carlsson sedan måste städa bort det?

Inga kommentarer: