tisdag, mars 16, 2010

Plötsligt händer det

Jag vet inte hur många gånger som jag försökt förklara för min dotter att teckningar som skickas in till Bolibompa inte alltid visas i programmet. Att det är tusentals barn som skickar in sina teckningar, och att dom kan inte visa alla. Hon har ändå frågat gång på gång när hennes teckning ska dyka upp som vi skickade in för säkert 3 månader sedan.
Men sedan vi skickade in Stjärn-Ylva (läs mer här: http://nezdiary.blogspot.com/2010/02/ljuschefen-och-stjarn-ylva.html), på audition till Bolibompa har hon faktiskt bara frågat en gång när Stjärn-Ylva ska dyka upp. Jag har givetvis även då sagt att det är svårt att få med det man skickar in och hon nickade och förstod.
Så i fredags, kl 07:00 glider Stjärn-Ylva in i bolibompastudion som om hon inte gjort annat. Hon får spå in i framtiden och presentera filmer. Hon är med hela morgonen. Hon får inte bara 15 minutes of fame, hon får en hel barnprogramsmorgon! En riktig kändis blir hon, skapad av vår dotter.
Vi satt där i soffan, allihopa, på semester, i ett vinterlandskap, med kusiner och allt och ser att plötsligt händer det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt kul! Måste kolla på svt play om det går att se en repris. /Stina

KusinH sa...

Åhhh... lyckliga ni! Hoppas veckan var bra, vi hade det härligt. Tänkte på er när vi passerde på upp och nerväg.

Unknown sa...

Åh vilken lycka för E! Kul att hon kom med stjärn-Ylva! Hoppas det finns att se på svt play. Kram kusinen.

Nez sa...

vi har letat och letat förgäves på svt-play....men ingen stjärnylva.så om ni hittar något please let us know!!! Kul att ni läser om oss!!! kram